Småbarnåren

Dagis dax igen.

Idag börjar William på dagis igen, och efter jag lämnat honom där ska jag köra. Tänkte tala om för dagis redan nu på morgonen om praktiken, ska ringa till avdelningen om schemat så jag kan skriva upp på dagis hur länge William ska gå osv. Jag hoppas det bli bra tider för Williams skull. För nu kommer han få gå skit länge på grund av att det här är heltid. Stackars lilla vännen, men det är bara 3 veckor och han borde klara det även om det känns jobbigt. För han är inte 3 år än och jag har läst att innan tre års ålder så blir såna långa separationer jätte jobbiga.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: