Dark Mode Off / On
Småbarnåren Undersköterskeutbildning

Ann och sånger

Haha den låten skickade Anna till mig igår och självklart har den satt sig på min hjärna så nu har jag sjungit den låten en hel dag HUR sjukt som helst men ja alla har vi olika laster.

Dagen har varit som vanliga dagar numera. Dock var jag på min första Matte B lektion skit tråkigt men jag ska verkligen försöka få godkänt den här gången. Annars är William sjuk, eller ja det märktes nu på kvällen för han är snorig som bara den så jag som tänkte träna imorgon och plugga får väl lägga de på hyllan.

Inte så mycket att berätta.

  • puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: