William har varit sjuk idag så vi har varit hemma hela dagen. Björn kom hit så jag kunde plugga också. Så jag gjorde middan som blev tacos. Har så jävla träningsvärk i magen för övrigt blir bara värre känns det som haha. Fy sjutton. William verkar i alla fall frisk idag så tänkte låta honom gå till dagis imorgon så ska jag gå ner på body pump imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: