Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Ensamhet

Sitter hemma gick aldrig ut något igår men det var ändå rätt skönt att få sova lite kände jag. Idag kanske vi ska till kupan men nu har jag inte pratat med Anna och Sofie än så får väl se när dom vaknar och ringer. För jag antar att dom ska ringa hit eftersom dom sa det. Ikväll blir det förmodligen harrys är 20 där ikväll och gratis för alla som pluggar. HÄRLIGT värre!

Borde plugga det sista så ska göra det.

– Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: