Fredag och William åker till Björn.

Idag åker William till Björn och stannar där tills på Söndag. Känns jobbigt, jag tycker inte alls om att han åker ifrån mig. Jag vet att han behöver vara med sin pappa också men William är mitt allt och jag hatar att inte vara hemma med honom.

Hur som helst ser det ut om Anna kommer hit idag, så ska vi förmodligen åka till Grycksbo och festa sa hon? Får se vad hon säger när hon ringer mig. Annars blir det Harrys imorgon. Ska bli riktigt roligt känner jag.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: