Idag åker William till Björn och stannar där tills på Söndag. Känns jobbigt, jag tycker inte alls om att han åker ifrån mig. Jag vet att han behöver vara med sin pappa också men William är mitt allt och jag hatar att inte vara hemma med honom.

Hur som helst ser det ut om Anna kommer hit idag, så ska vi förmodligen åka till Grycksbo och festa sa hon? Får se vad hon säger när hon ringer mig. Annars blir det Harrys imorgon. Ska bli riktigt roligt känner jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: