Jag gjorde prov i affärsjuridiken och fick godkänt i kursen är redigt nöjd känner jag.
Hade tänkt träna idag men dagen gick åt till skolarbete något som känns jätte bra för jag behövde det verkligen. Sen började minisimmet idag igen. Björn och William simmade sen köpte jag en familjepizza som vi tre delade på efteråt. Kändes som vi kunde ju äta ihop när vi ändå hade badat liksom.

William har lagt sig verkar riktigt trött nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: