Så är det söndag igen, det är inte klokt vad veckorna går fort. William kikar på baby einstains på barnkanalen samtidigt som han äter frulle.

Igår kväll fick jag ett väldigt vackert mms som var från Sofie men jag misstänker att Anna också var delaktig fick nämligen se dom båda fram deras vackraste sidor *haha*. Dom är väl nånstanns och festar misstänker jag.

Jag har ingen aning om vad jag och William ska göra idag. Funderar på att gå på en lång promenad med honom. Det brukar nämligen vara rätt skönt att bara gå tycker jag.

(update)

Så idag har jag och William slappat mycket. Sen frågade jag Björn om han ville äta tacos med oss och de ville han så han handlade lite saker så gjorde vi taco här hemma. Jätte gott var det. Efter tacon frågade Björn om han fick låna mitt badkar en stund vilket han fick. Så han och William badade ihop. Sen fick jag lov att fråga Björn om killar torkar sig efter dom kissat, alltså William gör ju de och jag har aldrig tänkt på de innan liksom. De är inget man deräkt frågar *haha*. Men fick förklarat idag att de gör killar så då fick man veta de. MAN lär sig något nytt varje dag. (TRO nu inte att jag inte tvättat Williams snopp för de har jag alltid varit nogran med). Sen tog jag och William en kvällspromenad. Eller han satt i vagnen för ovanlighetens skull och jag gick var så skönt. Imorgon ska jag till gymmet igen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: