fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Akuten och mini-sim

Jag gick till akuten idag. Haft skit ont i armen i flera dagar och började oroa mig för i fall jag fått en propp. Var dock inget men blev sittande där ett tag. Är inte de minsta kul att sitta på akuten i alla fall.

Efter de blev det mini-sim, björn badade med William idag. Sen gick vi hem och jag gjorde pasta med becon och grädde, lök salt och peppar och ost i en röra som vi åt alla tre. Det är Björns måndag idag men eftersom vi har mini-sim äter vi ihop här bor nämligen bara några 100 meter från mini-simmet. Så efter de tog jag mig ett varmt bad.

William är helt utan blöja nu. Blev en liten olycka när han var med Björn men annars är det ingen blöja alls. Känns super bra. Eller ja han har fortfarande blöja på natten. Törs inte riktigt sluta med de för Williams blöja är alltid full med kiss när han vaknar på morgonen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: