Småbarnåren

Ett tips!

Ska ner på pilates klockan tolv, innan de ska jag plugga lite insändningsuppgift 2 på historian. Lär börja planera lite inför Williams kalas också. Tänkte köpa lite ingredienser till bullar och sockerkakaor imorgon när barnbidraget kommer. Tänkt om man skulle baka kanske 3 olika sorters sockerkakor och sen ha kanske 40 bullar, de borde räcka. Får nog ta och baka i helgen när William är hos Björn. Jag tänkte plugga massor i helgen också, och träna. Har nämligen inga planer på vad jag ska göra i helgen och jag känner att jag inte har råd att gå ut och sen är det säkert inte speciellt många ute nu heller eftersom det är 1 vecka kvar till löning typ.

Om någon vill får ni gärna hälsa mig mig annars. Ha svullar kväll med chips en film och godis *haha*.

P.S

Gå med här. Man får poäng som man får shoppa upp massor med sakar för. Kan de bli bättre?!

http://www.gratisshop.se/?ref=711993

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: