Idag ska jag skriva klart historia A arbete, sen efter de ska jag gå till gymmet och vara med på yoga. Ska snart lämna William på dagis.

Nä blev inte speciellt mycket skrivet nu. Skriver mer sen.

(senare)

Gick ner på yogan, var jätte skönt. Skickade in min historia A uppgift.
Jag och William gick till maxi och handlade grädde och yogurt och sen två glassar och bananer.
Sen gick vi hem och jag gjorde följande:

Kokade makaroner.
Stekte köttfärs och hade i tacokrydda
Hällde i grönsaker i en from, när köttfärsen och makaronerna var klara hällde jag dom i formen strödde ost över och sen avslutade jag med att hälla i grädden, lät den stå i ugnen i 170 grader i 15 min sen åt vi, BLEV så himla gott.
Tog en kvällspromenad och lekte i lekparken, sen så gick vi hem så William fick bada och efter de så kikade William på bompa, sen kikade vi lite på idol och nu sover han.

Jag ska också gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: