Körde upp idag men de gick åt helvete, vilket jag förstod redan igår för jag orkade helt enkelt inte tänka på nån jävla körning när pengarna är mitt stora huvudmomet. Jag är inte ens missnöjd över att jag inte klarade de. Snarare är jag bara helt inne på att jag ska inte ha något körkort eftersom jag ändå kommer bli pank innan den här månaden är slut. JÄVLA skolan och jävla csn. Jag ska alltså sitta här nu och oroa mig tills jag vet inte när för att få reda på om jag får pengar eller inte, vilket säkert inte blir några jävla pengar eftersom skolan gett mig felaktiga uppgifter och jag har sån jävla lust att bomba hela jävla vägledningscentrum. SOC är ju säkert inget allternativ heller eftersom csn menar på att dra av 14000 på två månader för att få tillbaka sina pengar. Jag vill bara döda dom plågsamt. TACK vägledningcentrum för att ni gav mig felaktiga uppgifter, tack för att jag fick plugga skiten ur mig i våras för ingenting. Jag orkar inte ens se åt historian just nu. Varför ska jag?! FÅR ju säkert ändå inga pengar. Jag fattar inte varför 2007 fick lov att bli sånt skit år för mig. Allt har gått fel de här jävla året, skolan, Björn, ensamheten, ekonomin, känner mig deppad vilket jag inte gjort på flera år. Önskar jag aldrig ens tänkt tanken på att börja pluggat där 2005 det visade sig vara ett stort jävla misstag.

BRINN i helvetet alla puckon på vägledningscentrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: