Småbarnåren

Blir bara så less och upprörd.

FAN, det är verkligen ett skit år det här. Ringde csn i morse som säger att under 17 mars och 16 april har dom inte fått några studieresultat av mig vilket betyder att jag pluggat deltid? JAG begriper dock inte hur fan dom menar att jag skulle kunnat ge studieresutat medans jag läste matte b? Jag lovar att det är så nu att jag trots att jag läst mer en heltid kommer bli utan pengar pga att skolan rapporterat fel eller vägledningcentrum om man ska vara politiskt korekt. FAR åt hela helvete känner jag och dessutom så har jag inte 8000 att punga ut i två jävla månader som dom anser att jag ska betala tillbaka till csn för studier jag haft men som dom fått uppgifter om att jag inte haft. ÅH jag blir så jävla arg så där arg så jag kokar inombords.

Och sen fick jag dessutom dra med William dit som självklart trots mutor bara bråkade så hon studievägledaren skällde i åt William vilket gjorde mig förbannad på henne inombords, nog för att jag redan är förbannad på dom som gett felaktiga uppgifter till CSN och som dessutom krånglat och gett mig felaktiga också. Jag är arg inombords. VILL bara att allt det här ska lösa sig.

FUCK off!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: