Ska jag laga till något på idag och sen potatis till. Blir säkert gott. Eller ja, jag HOPPAS på att det ska bli en god kladdröra. Hehe.

 

Har aldrig gjort sån röra innan men förhoppningsvis ska det i alla fall bli gott att äta. Tar och knäpper ett kort så kan ni få se sen. Tänkte ha gurka och lite salladsblad till också. Jag och W ska ha fredagsmys sen med lite fruktsallad. Jag åt föresten lite chilli nötter som mellis. Ja inte nyttigtaste laget kanske men syndigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.