Småbarnåren

Tacokväll kanske?

Ska gå och handla lite på maxi efter jag hämtat William på dagis. Tänkte laga taco till kvällen så ska köpa till lite grönsaker och sånt. Pratade rätt nyss med Linn så hon och några av hennes kompisar kommer hit imorgon så ska vi förfesta här och gå till etage sen om jag förstått rätt. Blir säkert kul att gå ut lite. Känns att jag tagit allergisprutan idag för dom ökar på doserna hela tiden idag är det riktigt läskigt jobbigt, de rinner i ögat och jag är skit trött och slut i huvudet, men samtigit är det bra. Jag vet att det fungerar och att jag kommer vara allergifri om tre år om allt blir som jag hoppas. Kom upp i högkostnadsskydd idag så i septermber 2008 kommer jag får betala igen, man kanske skulle passa på att gå till doktorn nu då när det är gratis, hehe *s*. Hur som helst tänkte jag faktiskt nu skulle man bli gravid om man får en sån där jobbig graviditet som jag hade med William hade den här perioden passat bra med gratis sjukvård och allt. HEHE, jag är hemsk jag vet som vill utnyttja vårat system men va fan det koster 200 kr för att fråga doktorn om olika krämpor klart som fan att man vill utnyttja när man får gå gratis liksom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: