Började dagen med ett besök på allergi och lungmottagningen där jag tog mina tre sprutor. Kom upp i högkostand förra veckan så besöket var gratis riktigt skönt måste jag säga. Gick hem och pluggade lite, lär ta resten av pluggandet imorgon och sen städa. Förutom de lär jag ringa studievägledarna även om jag gjort de i två dagar utan framgång. Ska förlänga tiden med engelskan till 10 veckor i stället för 5 och sen gå på handledningspassen för att kanske få ett godkänt, jag lär ju inte komma in på lärarprogramet i alla fall känns det som just nu för jag hinner inte in med betygen men jag tänkte hoppa in på en restplatsutbildning om det finns någon. Jag vågar helt enkelt inte vara arbetslös.

Har ont i nacken som vanligt efter mens as drygt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: