Jag är mer eller mindre helt frälst i Ugglas låt Pärlor åt svin, lyssnar på den hela tiden just nu. Måste köpa nya albumet. Jag ska vara helt ärlig jag är såld på UGGLA alltid varit. Kommer aldrig glömma när jag och Anna var i gropen i leksand och glodde på Uggla, the ark och Håkan Hellström var verkligen en upplevelse och det var för 6 år sen helt otroligt vad tiden går fort tycker inte alls det var så himla längesen.

Borde sätta mig och plugga den där jävla miljökunskapen nu. Jag har nämligen inte gjort mer än en uppgift på den än. Skit dåligt av mig att vara så här jävla seg. Usch jag måste plugga mer aktivt jag vet de men jag orkar inte.

Ikväll ska väl jag och William mysa med något, funderar på att se om man kunde kolla på en film eller nått. Sen imorgon är det godislördag så då lär vi gå till maxi och handla lite godis och sånt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.