Småbarnåren

Fetdag

Usch jag har en fetdag idag. Sån där när man vaknar på morgonen och känner sig som ett fetarsel och bara vill ligga kvar i sängen och inte gå upp. Hatar såna dagar, speciellt med tanke på att JAG vägrat vågen i flera veckor. Jag gör det för min egen skull, men fy fan det är ett beroende för mig att glo på vågen minst en gång om dagen. Jag måste glo idag känner de fast jag inte vill. Jag har latat mig i 2 jävla veckor. Ända sen förkylningen har jag inte tränat. Känner mig LAT, FET och äcklig. Måste dra mig till gymmet på måndag, efter jag ringt till studievägledningen och förlängt mina studier. Finns ingen återvändo efter de, dessutom vet jag hur jävla skönt det är efter ett svettpass och hur smal man känner sig efter en vecka.

Idag är det godislördag också, VARFÖR går godis veckorna så jävla fort? Fast ändå äter jag mindre godis nu. Men jag har inte ätit gröt och frukt som jag brukar heller. Bara varit allmänt depp i några veckor. Borde sluta med de. Men blir så här efter alla tankar om VAD ska jag göra i vår? Min blogg är skit dålig numera. Förr skrev jag åtminstånde mer roliga saker. Men det här året har varit depp och skit. Jag vill bara ha 2008 här och få en nystart. Även om jag är livrädd för arbetslöshet då. Men ändå 2008 hoppas jag på ska bli ett super år.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: