Riktig lugn dag. Björn kom hit så vi åt Lunch ihop, sen drog vi till ÖB kikade lite men köpte inget. William är för kul i alla fall han pratar om allt fast dagen har varit trotsig också så där så man nästan sliter sitt hår.

Han gick runt och sjöng Lucia sång på ÖB också, så mysigt och sött. Älskar när barn sjunger alltid gjort. Tycker om att höra barn för dom törs göra såna där saker själv får man ju bara sjunga hemma liksom. Annars då? Måste plugga även om motivasionen ligger nere i golvet just nu. Kunde gärna haf annat för mig känner jag. HAHA.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: