Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Storstäd/Julstäd

Har städat sen jag gick upp i morse. Började med att städa toaletten för att sen börja plocka bland grejer och sen har jag dammsugit massor, tvättade fönstren och bytta till julgardiner i Williams rum och i köket. Blev så himla fint och mysigt. William är hemma idag för han var lös i magen i natt så, hade behövt gå och skicka julkorten idag men får se kanske blir imorgon annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.