Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Fått timmvik så de här pissåret verkar gå mot ljusare tider!

Fan trodde inte det var sant när jag idag fick ett timvik på hemtjänsten.  SÅ jävla härligt! Och jag kommer tjäna JÄVLIGT bra dessutom. Alltså förut tjänade jag 86,96 i timmen detta var 2005, så jag tänkte att min lön lär ligga runt kanske högst 100 spänn i timmen liksom. Men jag kommer tjäna 105 i timmen! Och så fort jag gjort mina sista två kurser i omvårdnad kommer jag tjäna 110 i timmen. Ni kan gissa att de blir mycket pengar för mig som bara haft csn liksom. Så nu ska jag bara läsa min IT kurs på högskolan i två år och så ska jag jobba som fan i januri och februari tänkte jag så jag betalat av mina körlektioner sen. Fan vad härligt JÄVLIGT härligt.

Igår vann jag 1300 spänn på bingo. Fick 200 att spela på http://paf.se spelade och vann blev jävligt chockad vill jag lova för jag vinner typ aldrig nått annars och så fick jag ju nyss körkort.

 

Jag känner att jag förtjänar ett bra slut på de här året. Högskolan som är flexkurs är vad jag nu väntar på svar från. Nu finns det bara en sak till med det här året som skulle göra det här året till världsbästa året trots att det varit ett pissår men de lär ändå inte hända men resten gör den här mamman lycklig i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.