Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Jag ville du träna.

Tänkte att jag skulle tränat men hann inte så här sitter jag då otränad idag. Får smått ångest. Måste träna imorgon nu. Tänkte prova afrodance. Tanken slog mig om jag skulle prova både spinning och bodypump på lördag. Dom ligger efter varandra på schemat men jag tror nog inte man får de kanske? Man måste boka en halvtimme innan och de kommer jag aldrig hinna annars hade jag kunnat träna dubbel och fått 20 poäng. Kan inte låta bli att tänka att jag hade varit grymt duktig då. Så löjlig är jag.

 

Jag ska nog ut och svina på lördag. Eller ja svina vet jag inte. Men om allt går som jag hoppas och enligt planerna ska jag och linasmamma dricka bål och ha allmänt roligt då. Det är falun street här i stan. Massa band som spelar bland annat ebba gold som jag alltid har missat trots att dom varit runt mig alla dom få gånger jag gått ut här i stan. Så jag ska den här gången faktiskt se dom hade jag tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.