William fick precis göra sitt första tandläkare besök. ja alltså han var ju på sånt där som bebis men det här var ju på riktigt. Fick prov sitta stolen och så räknade dom tänderna. Allt såg bra ut och han valde ett klistermärke med en hund på. De var så sjukt jävla kallt när vi gick dit idag -10 grader så jag trodde fan vi skulle frysa ihjäl båda två William var helt röd om kinder och näsa när vi var framme. Hur som helst så bestämde jag att vi skulle ta bussen hem och då nånstans på vägen tappade William sitt klistermärke och kom på de när vi satt på bussen, han blev ledsen. Så ska köpa nått klistermärke åt honom.

Anledningen till att min blogg ser helt sjuk ut åt er som kikar är att jag skriver via http://beta.lunarstorm.se om ni loggar in där och läser inläggen från igår och den 12e kommer ni se vad jag skrivit. Tänkte grilla på två korvar till mig och William idag till lunch. Han är ledig på fredagar för jag tycker om att ha den dagen hemma med honom.

(senare)

WIlliam åkte till Björn för några timmar sen. Vi var till city gross innan så jag köpte sånt där lambi silk papper aldrig använt innan och en sån där färdig mat och chips. Fick min mens igår så tycker jag gott kan unna mig tröst och tråk käk.

Annars då? Jag gör verkligen inte ett skit sitter här och glor och har djävulskt tråkigt hade gärna pratat med nån på till exempel msn men ingen är där och lunar och fl är ju dödare än döden så ja va fan inte så konstig hur många sitter framför datorn en fredags kväll liksom?

(Lite senare)

Kikat runt på nätet och hittat en jag vill ha sak. a.c.a.b string finns på den här sidan http://www.oldeagle.se/index2.php , dom vill jag ha. Verkligen nån snäll som vill ge mig julklapp *s* haha. Ska jag köpa nån gång sen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: