Har verkligen grymt jävla tråkigt. Saknar William så det gör ont inom mig. Ska bli så skönt när han kommer hem och gör allt normalt igen. För det är normalt för mig med ljud och rörelse omkring mig denna tystnad är långt i från normal den tar död på mig inombord jag saknar en skrattade busig pojke som har den största platsen i mitt liv.

(senare)

Nyss varit hemma hos Björn och ätit kycklig. Sen byggde William med lego han är verkligen riktigt duktig på det där det står 5 år på legot och han bygger det utan problem är så roligt att se verkligen. Han är rolig annars, vi drack ramlösa till maten med lingon och lime smak så säger William “Åh vad gott det smakar som ramlösa fast det är lingon” *haha*. Han är så himla go! Sen så började han prata om Mario “hans” kompis som ingen annan ser förutom honom. Han har alltså en låssas-kompis, det hade jag också i hans ålder min hette Lina och jag skylde precis allt på henne, minns också att jag såg henne fast hon inte fanns så förstår vad William i hans fantasi.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: