Verkligen varit en totalt slappis dag men de har varit skönt måste jag erkänna. Björn kom hit igår efter att han blivit utslängd från etage *hehe*. Ni vet sån där handtork hade inte fungerat så Björn hade sopat på den några smällar så kom vakten och tog med han ut. Så han ringde mig och kom hit. Han hade sett bingo där inne. Den där bingo är sån jävla tönt vat är han känd för egentligen? Alltså man ser han över allt men det ända han gjort är att upptäcka massor med tuttlisor är de verkligen något att bli känd för? Jag begriper liksom inte?

Hur som helst Björn kom hit och sen kom William in i natt och la sig bredvid oss så vi låg tre i min säng. Sen i morse var jag skit trött och lika björn och William var vildare än vildast som han varit hela dagen. Jag tog med honom till pizzerian också köpte en tallibanrulle till mig och en kebabpizza till björn. Sen kikade vi på nån film med John travolta på tv 4 film och nyss åkte han hem. Imorgon åker vi till Orsa och stannar tills juldagen. Jag oroar mig jag blir alltid så jävla allergisk när jag är där på grund av att mamma har hund och de har min syster också nu och den hunden är också med så jag som är hundallergiker ska bo ihop med två hundar ja ni förstår nog hur jag känner inför de. Men blir trevligt att träffa familjen.

(Senare)
Nyss gjort prov i företagsekonomi A. Vet inte alls om det gick bra för känns typ som jag inte begrep nått *hehe*. Äh får väl se bara att hoppas att man är godkänd liksom man kan inte göra bättre än sitt bästa.

Annars då? Jo jag sitter här och är skit trött så ska gå och lägga mig. Började oroa mig för bussresan imorgon kom på att det säkert är as mycket folk på bussen och kanske inte finns platser. Jag får bara hoppas att det finns det och att William får sitta liksom. De är ju det viktigaste att HAN slipper stå när bussen åker. Men finns såna pantskallar som låter barn stå på bussen fast dom själva är 15 och hur jävla säkra när dom står som helst. Håll tummarna att bussen bara är halvfull imorgon åt mig.
Nä ska gå och lägga mig nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: