Shit nu har jag varit rejält jävla duktig. Skrev klart mitt utvecklingstörning och funktionshinders uppgift och jag började med den i fredags så jag har verkligen lyckats med något bra. Läst 200 poäng på mindre än en vecka. Får se när jag får svar om den är godkänd eller inte. Jag hoppas jag är godkänd för då är jag undersköterska sen. Mailade den över till min mentor på yrkesakademin precis. Är riktigt trött nu måste jag medge.

Ska snart gå och hämta William sen om en timme ska jag jobba. Händer massor den här dagen som ni säkert märker. Lär hämta ut min medicin också. Känns som de kommer bli så jävla dyrt bara och de känns fan inte roligt.

För er som inte läste min blogg igår kväll så har jag kommit in på högskolan. GLAD! Börjar den 21/1 så snart har jag. Jobb och skola att göra, känns så jävla vuxet på nått vis. HAHA. Får se om de blir en uppdatering ikväll. Annars skriver jag imorgon!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: