Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Trött som få.

Shit jag var redigt trött i morse när klockan ringde. Begrep inte riktigt hur jag skulle orka att ta mig ur sängen. Hehe, men upp kom jag och nu sitter jag här. Tänkte städa om några minuter. På Williams rum skulle man kunna ana att stormen gudruns tvillning besökt. Och då kanske folk genast tror att man städar sällan? Nä inte precis, det är bara de att ett barn verkar kunna riva ner allt han äger och har på golvet inom fem minuter. Jag undrar hur sjutton det går till. Ska bli skönt att städa också jag tycker om att ha rent hemma.
De gick bra att jobba igår. Snacka lätt jobb jag har fått man gör inte speciellt mycket alls.

(Senare)

Gör inte speciellt mycket än. Precis ätit lite mat och städat. Ska jobba ikväll idag så softar har liksom inget att göra. Eller ja jag kunde gjort lite data uppgift då men orkar inte. De är alltså på komvux. Ska fixa det till helgen tänkte jag. Seg man är liksom. Fast spelar roll. Jag mår redigt jävla illa idag. Vet inte om det var den där jävla donalsburgaren jag köpte igårs fel. Jag slutade jobbet 21.00 och orkade fan inte gå hem och laga middag mitt i natten så fick bli en donaldsburgare. William ville också ha sa han men för honom var de läggdags så lpvade honom att vi ska till donken imorgon. Då ska jag köpa mig en sallad för nån burgare är jag fan inte sugen på. Är rätt seg i kroppen över huvudtaget. Till helgen ska jag eventuellt ut, men har även planer på att gå och träna för de var ett tag sen jag gjorde de nu. Längtar efter att få svettas lite och känna hur flerret försvinner.
Sett en jätte fin soffamio som jag vill ha. De kommer dröja 3-5 månader innan jag har råd att köpa den eftersom körlektionerna måste betalas men ÅH vad jag önskar jag hade råd med den. Så himla fin tycker jag. Jag vill ha 1 två sits och en 3 sits fått för mig att de tar mindre plats. Fick mina inloggningsuppgifter från högskolan idag. De stod att man skulle skriva ett mail till en där så gjorde de men vet inte om jag gjort rätt ens. Hehe, jag skickade mail från skolans mail men vet inte alls när man får svar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa