Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

1 månad kvar tills min tjugofyraårsdag.

Bara en månad kvar så fyller jag tjugofyra. Gör inte speciellt mycket, tog lite sovmorgon i morse för jag orkade inte gå upp. Fördelen med att ha en treåring känner jag det här att man äntligen kan börja ta sovmorgon och barnet kan roa sig själv. Igår jobbade jag var skoj är så lättsamt jobb så jag trivs jätte bra. Annars så är William verkligen super rolig.

Igår på dagis hade han sagt till sin fröken Helena, Min pappa är en superpappa HAN kan precis allting *ler*, sen hade han setat och lekt en kille på dagis lillebror och så hade han vänt sig om till Helena och sagt. Jag har ju inget syskon, då sa Helena nä men du kanske får nån gång? Då sa han. Nä jag ska ha en bebis jag. HAHA han är så go *ler*.

Sen i förrgår på dagis kom en annan av Williams fröknar fram till mig och Björn och berättade att William klippt sönder sin tröja i ärmen. Dom kom på honom när han var i färd med att klippa sönder sina tofflor (de han han inte). Hur som helst så hade dom frågat VARFÖR gjorde du så? Och William hade svarat med de givna svaret FÖR jag ville de. Hehe. Jag kunde faktiskt inte ens bli arg för jag tyckte de var komiskt. Han är verkligen inne i en period när han testar sin förmåga att kunna saker till max. Ibland är de skit jobbigt men jag förstår honom, han har levt 3 korta år och för honom är ju världen ny liksom de ingår ju i hans sätt att utvecklas. Hade varit onormalt om ens barn aldrig trotsade eller gjorde dumma saker liksom. Dom måste ju de, jag tar det med ro jag gjorde också massor med bus som barn de är ju normalt liksom.

Har lovat William att vi ska äta på mc donalds idag så vi ska ner och köpa nått där. Jag tänkte ta en sallad. Efteråt ska vi träffa Anna en sväng och kika på stan. William åker till Björn ikväll så dagen kommer nog bli lugn skulle jag tro.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa