fbpx
Dark Mode Off / On
Gynekologi

Depplördag.

Fy sjutton fick min mens igår så idag känns det som det är en riktig depplördag. Har mensvärk till tusen och tycker synd om mig själv. Jag har slutat med mina pronaxen som jag använder mot mensvärk. Jag mår nämligen verkligen SKIT dåligt av mens. Dels smärtan men sen mår jag illa och kräks och sånt när jag har mens. Men för några månader sen läste jag på FL att just pronaxen kan göra så att man får svårt att bli gravid under ett tag och eftersom jag egentligen är väldigt anti tabletter såg jag de som en anledning till att inte ta dom. Tyvärr så bli det i stället den motsatta effekten att jag nu har ont och mår illa och känner dödslängtan vissa stunder på grund av smärtan. Funderar om om jag kanske skulle kunna använda nått annat som innehåller järn eller liknade typ mitt val kvinna eller nått? Är nån insatt i sånt här eller?

Annars har jag sjukt tråkigt. Hade varit kul om någon ville komma hit och hälsa på ikväll eller idag om ni inte har något annat för er? William är hos Björn så jag sitter bara ensam.

Föresten dom jävlarna som hackade BDB kan ju ta och dö. Först tänkte jag inte byta lösen och sånt men sen när jag såg att folk lagt ut ens email osv på nätet med lösen tänkte jag att de var väl lika bra då. Bytte på allt igår och tro mig jag är SKIT störd på det.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: