Gick och tog min spruta idag. Jag har bara en sån kvar nu sen kommer det dröja 4 veckor till nästa gång. Känns riktigt skönt måste jag säga att slippa gå en gång i veckan. Annars så gick jag hem och började städa. Men tyvärr tog batteriet slut i dammsugaren så nu får jag vänta några timmar på att det ska laddats klart. Känns rätt surt. Hann liksom bara med köket och hallen.

När William sluter dagis kommer Moa hit med sina flickor Nora och Ebba. Tänkte baka en kladdkaka tills dess. Har inte så mycket att berätta så här tidigt på dagis men får lov att fördriva lite tid.

(Senare)

Haft det jätte trevligt idag. William och Nora och Ebba lekte jätte bra. När Björn kom hit sen på kvällen så åt vi fiskbullar och potatis och sen åkte vi till city gross och William köpte lego. Sen satte han och Björn sig i soffan och byggde ihop det. Eller ja William byggde själv så klart. Händer inte speciellt mycket just nu. Väntar på att få svar på min omvårdnadskurs men de är typ de ända.
– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: