Småbarnåren

Sjukt trött

De här känns onormalt. Jag är skit trött och vill bara sova hela tiden. Orkar knappt vara vaken. Sånt känns enligt min mening inte normalt. Är säker för jag inte tränat på flera veckor, man blir ju trött då. Så lär sätta igång snart nu. Men det fattas liksom ork och motivasion till de också. Jag är bara trött liksom.

Annars är jag fundersam var i hela helskotta man hittar vilken studielitteratur man ska använda på högskolans hemsida. Så behöver hjälp med de så om Anna läser de här får du jätte gärna skriva och berätta.

Annars känner jag hur tiden liksom rusar fram jag begriper inte var den tar vägen. Var en som ringde på vagnen nu ikväll och de känns skit bra samtidigt som jag känner en viss sorg. Även om jag inte skulle använda vagnen om William skulle få ett syskon känns det ändå som att åh det här är liksom ett avslut och jag får inga fler barn. Jag vet att de är grymt patetiskt för jag är 24 år och kan skaffa barn i 20 år till om jag skulle känna för de men jag längtar liksom så himla mycket nu.
Äh slut babblat om de, tänkte ha tjugofyraårs fest nån helg framöver får se vilken bara jag är vin och öl sugen. Och jag kan till och med tänka mig att gå på etage om det är folk som vill följa med. HEHE.
Föresten avslutade jag min sida på familjeliv idag de känns sjukt bra att dumpa den där skit sidan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: