Usch jag hatar sånt här. Magkänslor när man grubblar massor och sen blir man bara förvirrad i huvudet. Jag ska inte grubbla alls det vet jag. Jag ska bara låta saker vara. Men just den här sista tiden har hela mitt liv varit en ända lång grubbelsituasion. Dom ringde nyss från jobbet och ville att jag skulle jobba på nu på torsdag och de tackade jag självklart ja till. Jag vill verkligen jobba för ju mer pengar jag får ju snabbare kan jag betala av mina körlektioner och sen kan jag roa mig med att köpa lite nytt till mitt hem. Jag älskar att shoppa.
Önskar bara att Kerstin kunde skynda på med mitt betyg i omvårdnad så jag kunde vara USK på pappret snart också och få mina 110 kr i timmen eller om det blir mera. Ser i alla fall fram i mot att jobba. Dom undrade om jag kunde ikväll men har William hemma och då är de svårt eftersom att Björn varit ut igår. Dom undrade om tisdagen och söndag också. Hade varit lättare om det var lördag för på söndagar kommer ju William hem liksom.

Nä nu lär jag snart laga lite lunch. Får se vad det blir för nått.

(Senare)
Gick till maxi var så himlans fint väder idag. Tog en varsin korv och så ser jag hur William drömmer sig bort och sedan säger han:
Mamma tror du det gör ont att få en spik i tummen?
Jag: Ja det tror jag.
William: För det var en pojke på barnpassningen inte där (och pekar på barnpassningen på maxi)
Jag: Menar du på gymmet?
William: Ja, där den pojken hade spikat sig i tummen och hade plåster. Han var fyra år.
Vilka funderingar som finns i huvudet på treåringar. De är så himla sött och sitta och lyssna på allt han funderar över.

I alla fall så gick vi till plantagen sen och jag köpte nya blommor eftersom vissa av mina hade valt att dö. Jag har inte gröna fingrar, blommor dör alltid för mig. Bara min orkidé som verkar gilla mitt hem.

Sen ringde Björn så vi åkte med hans pappa och Björn hem till Björn för jag ville låna bilen till öb. Men fick skjussa Björns kusin till Kniva först och sen lekte vi en stund där och sen åkte vi till ÖB. Handlade bara tvål, men såg ett jätte fint soffbord där i EK tror jag det var som jag är sugen på. Förstår att ni tänker ÖB och möbler men de såg faktiskt ut att vara bra bord liksom.

Jaja nu ska jag gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: