fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

4 år sen jag plussade & video i galleriet.

William berättade för mig varför solen var gul i morse så jag filmade de. Kika i galleriet under videos för ni se. Det är riktigt kul och gulligt. Så får ni höra min röst också vilket är exlusivt haha *s*. Hade tänkt träna idag men kände att jag inte orkade, va då dålig karaktär. Jag får gå ner imorgon kväll i stället. Sen tänkte jag göra fiskpinnar och potatis och spenat till kvällsmat tänkte göra det igår men ångrade mig och gjorde potatis och köttbullar med massor av grönsaker till i stället.
Trodde mina CSN pengar skulle kommit in idag men inte oroar mig nu tänk om jag inte hinner få dom innan månaden är slut. Jag vill ju få mina pengar liksom.

(Senare)

Så var den här dagen närmare sitt slut då. Gjorde maten idag men blev massa grönsaker också. Är så sugen på frukt och gröt just nu misstänker att det är nån brist för godis är jag inte de minsta sugen på. Åt årets första semla med William idag på maxi också. Semlor är verkligen sjukt gott måste jag säga. Älskar semlor.
Var riktigt fint väder idag droppade från taket (snöade i natt) och det var så där vårigt i luften. Jag älskar våren, jag är sån som alltid längtar efter vår och sommar för jag blir så himla glad i kroppen då. Ska kika på days från usa snart, sen blir det nog att lägga sig tidigt tror jag ska vika och hänga lite tvätt också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: