Fy fan vilken jävla otur jag haft idag. I natt runt 1.00 så kissade William i min säng. Han hade alltså nyss kommit in till mig då. Var bara att att gå upp och fixa med sängkläderna och duscha av William. Sen när William vaknade klockan 8.00 och ville ha frulle, då råkar jag glömma att kika på micron och missade helt att den stod på full värme och så började William skrika att det röker från micron ja tror ni inte på fan att dom är helt jävla brända eller typ svarta som kolbitar båda jävla smörgåsarna och de stank bokstavligt talat SKIT i hela jävla köket så ganska nyligen tog jag och värdade för de blev lite varmare nyss. Gick till maxi och handlade och där var det några som lät barn göra eget godis på typ plattor så de gjorde William och blev jätte glad och gjorde en gran och en groda. Lagade banan och vaniljpannkakor med frysta (upptinade) blåbär. Plockade dom i sommras. Älskar att ha färska bär till maten.

Ska gå ut igen snart. är så himla fint väder så vill fan inte sitta inne. William åker till Björn idag. Stannars tills på söndag. Kommer kännas tomt som det alltid gör.

(Senare)

Tog en promenad med William, gick upp till lugnet och där kom vi på att vi kunde åka till Björns jobb så vi ringde Björn och de tyckte han verkade kul. Tog bussen och åkte dit. Där tog William och jag en varsin choklad från atomaten (dricka alltså) och när Williams farmor kom till Björns kontor så råkade William spilla ut chokladen och fick den över sig. Såna där är ju skitheta så han såg helt chockad ut men jag fick av kläderna fort och Björns mamma hämtade kylbalsam så det blev bra. William fick låna min tröja. Såg så kul ut den var liksom så den gick ner över knäna på honom och bak är det en apa som visar röven så står det kiss my (ja ni förstår vad dom menar) haha, såg skit kaxigt ut som han var typ hiphoppare eller sk8are eller en gangster hehe.
Åkte till maxi sen gjorde spagetti och köttfärssås åt mig själv med massa grönsaker och sen unnade jag mig godis för första gången på 2 veckor. Imorgon ska jag plugga för fick min IT bok från högskolan igår och sen tänkte jag gå upp tidigt och promenera till gymmet först. Behöver svettas och träna. Ska försöka mig på en promenad imorgon också nån som vill följa med?
Just ja lördagen den 9 februari har jag bestämt mig för att ha fest fyller ju tjugofyra den 11:e. Kanske ska ha horor och hallicar fest *s*? De skulle jag ha när jag fyllde tjugo hade bestämt de i ett halvår. Men ja jag fick ställa in det för jag hade en bebis i magen i stället. Ska inte ha horor och hallicar fest, kanske ska klar göra de. Var bara ett skämt man ser ju att man mognat en del sen man var nitton i alla fall. HAHA

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: