Fan jag trodde jag skulle träna idag men i stället så råkade jag försova mig så satte mig och lyssnade på föreläsningar i stället. Jag ska gå igenom dom igen sen. Efter de tänkte jag att jag ska försöka mig på att skriva något vettigt. Vet inte om jag gör rätt bara. Svårt det här med högskolan inser jag för man har inte deräkt fått mycket info.

Är så himla Ikea sugen. Hade velat åka dit och shoppa lite. Handla fina möbler och kika runt. Annars har jag skit tråkigt. William är ju hos Björn den här helgen. Föresten läste diskusen allmänna frågor om sex och där hade en kille skrivit nått skit sjukt. GÅ in där och läs de måste fan vara ett skämt för jag tror inte han kan vara seriös eller?

Så speciell sångröst. Älskar låten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: