Småbarnåren

Ska gå ner på stan idag.

Betalade mina räkningar idag. ska snart gå ner på stan tänkte jag. Kika lite, det verkar som det är slutsrea på lindex och Björn kusin Nettan hade handlat en billig overall till Lucas där (Lucas är Williams tremänning) så tänkte kika om jag också ska köpa en. Är ju bara bra att ha till nästa vinter. Sen ska jag försöka hitta ett par byxor åt mig själv. Men det är alltid skit svårt. Jag är lång och de gör att jag får köpa förstora byxor upp till om jag vill ha såna som passar i längden, annars måste jag köpa för långa byxor om dom ska passa i midjan. SKIT kul att välja mellan pest eller kolera liksom. Ändå byxorna som inte är så där är mjukisbyxor men va fan de vill man ju inte gå med jämt, och sen just ja leggings funkar också men jag känner mig som ½ ton kvinnan när jag går i leggings… JAG vet att jag inte är överviktig men jag väger på BMI och har min normalvikt men hade hellre haft undervikt då hade jag varit nöjd med mig själv.
Jag önskar att jag kunde hitta byxor som jag kunde trivas i förut när alla hade typ byxor som var lite tajta och utsvängda nertill trivdes jag som fan och midjan var riktigt låg på byxorna. SÅNA kläder är min typ av kläder. Dom som är nu är inte alls sånt som jag gillar. Äh ska väl sluta klaga hela tiden. HAHA

Äter riktigt god frulle nu, äter fruksallad. Hehe, blodapelsin, päron och banan. Älskar frukt sen kan man ju ät hur mycket frukt som helst nästan för de är nyttigt och så går man ner i vikt. Fast vågar fan inte kolla vågen för även om jag haft en riktigt nyttig vecka har jag säkert inte gått ner ett KG ens. BLÄ.

Ska posta paket idag också för folk har vunnit auktioner av mig på tradera och en har köpt mina företagsekonomi böcker.

(Senare)

Haft en riktig mysdag. Först gick vi ner på stan William ville äta på donken så de gjorde vi. Köpte tröja, Bh +trosor och brottarlinne till mig själv. Sen köpte jag två t-shirts och en tröja till William och sen fick han ett par barbapappa tajts också. Jätte fint. Efter vi gått runt på stan tog vi bussen hem och gick till maxi och handlade lite och gick hem med de. Efter de gick jag och William till stadsparken och hade picknik eller ja, William fick äta jag tog halva hans banan sen. Så gick vi runt vid stadsparken och lasarettet och kikade. Sen ville William gå hem. Då hade vi varit ute från klockan 10.30 tills klockan 16.00 så förstår att han var trött. Gick hem och tog det lugnt en stund och klockan 17.00 badade jag och William (jag köpte badkritor på stan som vi ritade på varandra med i badet). Sen kom Björn hit med två pizzor som vi delade på. Eller ja inte allt då. Jag åt tre bitar tror jag sen var jag proppmätt. Men känns inte som de gör så mycket att det blev både donken och pizza med tanke på att jag och William gått hela dagen.
Såg på unga mödrar nyss en som födde barn och jag började blöa. HAHA gör alltid de när jag ser förlossningar, minns smärtan men också glädjen när barnet är fött liksom. ÅH jag vill uppleva det igen. Känslan av att ha en kladdig bebis uppe på sitt bröst.

Den här tycker jag är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: