Haha vet inte varför men började nyss nynna på den låten. Hehe, tror den där filmen gick på cartonnetwork när jag var liten, eller ja den där som gick efter. Har tagit sprutor idag. Lyssnade nyss på lite föreläsning. Fick ta mig en paus för jag tycker det är svårt att försöka få in allt. Hehe fick hem en tidning nyss Laura fick panik och tänkte att efter det här med att BDB har blivit hackad har nån beställt nått i mitt namn typ. Ringde dom på Laura och de visade sig att jag fått den via paf.com när jag började spela bingo. HAHA. Så nu har jag en tidning för kvinnor 40+ på prenumeration tre nummer. Hehe, undrar vad jag ska göra med nummren.

Låt dagen till ära *s*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: