Småbarnåren

Klippt mig.

Var och klippte mig. Blev riktigt nöjd. Gick hela vägen till haraldsbo. Men sen tog jag bussen till lasarettet och gick hem sista biten. Var kallt ute idag. -7 sist jag kollade så fick mig en riktig vinter promenad. Men känns skönt. Tycker om att varit ute och gått man vet liksom att man fått röra sig då ju. Tog mig nyss två smörgåsar med makrill på ska göra en smootie till lunch. Har ingen aning om vad det ska bli för kvälls mat här. Lyssnade nyss på föreläsningen men känner mig oageserad. Ska läsa i boken i stället kanske är lättare att läsa och förstå än lyssna på föreläsningarna.

Vad ska ni göra idag?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: