Shit är jag lunarnewd eller? HAHA
Men tänkte att den som blir mitt 40000 skulle få blir sparade och de hade ju varit skoj om det var nån utom nån tönt som raggar skrev de inlägget.

Igår berättade Williams fröken Kattis att William hade berättat att han fått sin svampbob t-shirt när han fyllde 40 *haha*, och sen hade hon frågat och när var de då? Och då sa han, “ja det var ett tag sen” HAHA. Jag undrar vart han får allt ifrån. Han är för söt.
Nä nu ska jag ta och duscha sen blir det att plugga sista på inlämnningsuppgiften som skulle varit klar i söndags (ops) men hade ju magsjuka och elände förra veckan så är inte konstigt att jag inte är klar än liksom. Jag får helt enkelt skynda mig som fan nu. Sen får jag lov att göra en kompletering på utvecklingstörning för Kerstin var som VANLIGT inte nöjd. Och för som pettitess också sen, jag hade skrivit att personer som är handikappade självklart hade rätt och bestämma över saker. Och då sa hon är det självklart? Tänk om dom vill ha pizza varje dag. MEN hallå!!! JAG kunde bli galen för mindre. Va fan? Alltså sen när jag sa hur jag menat sa hon. Jo jag förstod det men jag tycker du ska skriva mer om det i alla fall. Gnäll kärring. Kan hon liksom inte bara ge mig ett betyg så jag kan lämna komvux nu. Jag är så komvux trött…

(Senare)

Shit imorgon klipper jag mig. Förra gången jag gjorde de. Hade jag liksom en bild av hur jag ville se ut det har jag inte nu. Känns skit läskigt. Jag är ett kontrollfreak det är jag medveten om *hehe*. Men jag vill liksom alltid ha allt klart innan jag gör nått val eller beslut och nu ska jag klippa mig UTAN frisyrtips hur i hela helvete ska de gå till? Är lite rädd nästan. Haha. Hur som helst Linn om du läser min blogg så tänkte jag ge dig presenterna på skolan imorgon om vi kan ses? Är en till dig och en till Lina.
Annars har jag så tråkigt. William är med Björn och jag har lyssnat på lite föreläsning men inte orkat skriva nått. Vilken jävla lathög jag är liksom. Tänkte föresten gå till Hbo imorgon blir en rätt bra promenad fram och tillbaka och sen får man bra med motion så kan jag liksom känna mig sund sen. I övermorgon ska jag också boka barnpassning på gymmet åt William så ska jag träna på lördag så får han leka lite. Då blir han nöjd. Han älskar att vara på barnpassningen.

Tänker på tiden efter att jag förlorat min oskuld när jag hör den här låten.
Rädda mig från allt vansinne. Så kände jag i många år. Ville bara dö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: