Gah Freddi sitter och kvittar i buren håller på att bli galen! Inte små ljud heller. Hehe, det blir alltid så när man sätter på TV:n han böcker kvittra i tackt med TV:n gillar väl ljudet eller nått. Tror William är irriterad.

Om en timme ska jag och William gå ner på stan, jag ska posta paket och sen ska jag in och köpa p-biljett för Björn ska parkera här i morgon och måste ha en dygnsbiljett. Hatar det här att man måste köpa p-biljett nere på stan. Tycker fan det är idioti. Jävla snika kopparstaden. Hehe.
Lovat William mc donalds idag så vi ska dit sen ska vi till BR och kika lite antar jag. Såg att Po.p hade slut rea så ska kika där också. Kanske finns något fint där som man kan köpa. Fast när det är så där slut spurts rea brukar det typ inte finnas nått. Bara massa skit som affärerna vill bli av med liksom.

William vaknade halv sju i morse man jag lurade honom och sa att klockan var mitt i natten, elakt va *hehe*. Tur att han inte kan klockan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: