Alltså begriper fan inget och tror INTE jag får godkänt på delmomten för delprov 2. Finns fan inte en möjlighet.

Annars har jag haft ÄCKLIGT mycket träningsvärk idag. Gör ont i muskler jag inte ens visste att jag hade. Hehe. Och imorgon har jag lovat William mc donalds så de lär jag hålla. Han ska till Björn imorgon över helgen. Men Björn kommer förmodligen förbi mig på lördag kväll för då ska jag ha fest. Jag är nojig bara för min nya matta och soffbordet. Är liksom mindre road av att ha saker på det måste jag medge. Får fan ställa tallrikar som folk få ha sina glas eller vad dom nu tänkt dricka i uppe på.
Jag ska i alla fall ha kul. Är så skönt för jag har alkoläsk och öl så jag behöver inte handla något inför helgen. Längtar verkligen tills lördag känner jag. Men törs fan inte hoppas nått för sist bangade fan alla utom min kära “fruga” Anna. Men jag hoppas fan folk som sagt att dom ska komma kommer nu.

Tänkte gå på BOX imorgon kväll. Ser fram i mot att prova det. Det är i 60 min så man lär vara redigt slut efteråt men fan vad kul, det ser nämligen jätte roligt ut enligt min mening.

1:an på gymnasiet! MINNEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.