Småbarnåren

Alla Hjärtans Dag.

Fick ett kort av William med hjärtan på. För er som är nyfikna finns det i min bilddagbok att kika på. Annars har jag varit sjukt trött idag. Redan när jag vaknade var jag trött och sen har jag ätit. Begriper ingenting men varit hungrig HELA dagen. Börjar få huvudvärk också. Så jävla typiskt nu är mensen slut så nu ska du få huvudvärk i 4 dagar och må illa. JAG hatar det mycket. Har tänkt gå och gymma på lördag. William har tjatat om barnpassningen i flera dagar så ska passa på att göra det då.

Tog mina sprutor i morse, fick sån där “åh jag skulle blivit sjuksköterska” tankar igen. Blir alltid så när jag är på lung och allergimottagningen för dom verkar ha så jävla bra jobb liksom. Samtidigt vet jag ju att ska jag kunna bli det måste jag kämpa på med matte B igen något som känns avlägset just nu. Kanske ska prova i höst. Äh får se hur det blir.

Tycker den här låten är vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: