Hehe, i natt drömde jag om bröderna lejonhjärta jag var med i filmen och sånt. Alltså just den filmen skrämde upp mig som barn lika ET , jag har båda filmerna här hemma på dvd men har bara tittat på ET och mådde psykiskt dåligt av att se den. Jag var alldeles för liten när jag såg dom tror jag. ET minns jag min rädsla för just för att han blir vit och sen håller på och dö och dom kommer med rymddräkterna och ska hämta honom. Och Bröderna lejonhjärta var ju för katla helt klart och när han pappan skriker när han blir utvald som slav “en dag ska du också DÖ har du tänkt på de?” och dom hugger huvudet av honom *ryyyser*. Det där var verkligen inget att se för en 4-5 åring. Ungefär lita traumatiskt som när jag åkte spöktåget på gröna lund när jag var 6. Drömde mardrömmar i flera veckor efteråt haha.

Jag har alltid varit lite feg för just döden grejer. Är rädd för döden den känns så himla hemsk för man vet inget om den.

Idag har vi i alla fall varit ner på stan och lämnat papper om skatten till personalkontoret och sen åkte vi till Björns jobb. Åkte hem sen och åt tacos. Just ja har städat också. Rätt lugn dag med andra ord.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: