William Småbarnåren Reinfeld på Williamsdagis.
Småbarnåren

Reinfeld på Williamsdagis.

I morse när jag lämnade på dagis fick jag veta att statsministern ska besöka deras dagis. Så jag skulle inte bli oroad om det var massor med polis och andra civila personer utanför dagis för det är ju skyddat och så. Alltså det känns ju kul även om jag INTE är ett fan av den regeringen som ni vet. Men tycker ändå att det är kul. Jag har då aldrig sett en statsminister i hela mitt liv.

Ska ner på stan och träffa Christin klockan 13.00, sen får jag se vad som sker annars idag. Tänkte om jag ska försöka plugga vilket går TRÖGT just nu. Vet inte varför, men ska lämna in den där inlämningsuppgiften och sen göra om två saker så är jag klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: