Hörde av fröknarna på Williams dagis igår att dom sökte timvikare under det här skoldistriktet så jag ringde och anmälde mig som de. Känns ju skit bra liksom om man får jobba. Hon som hade hand om det lät i alla fall positiv så jag hoppas att jag får jobba. Känner liksom att jag behöver alla pengar jag kan få. Sitter här i valet och kvalet. Hade velat gå ner och träna ikväll, men känner liksom att jag inte orkar. Kankse ska ta en promenad i kväll i stället med William eller nått. Är as tråkigt väder ute hel mulet. Har tvättat en maskin med mörk tvätt hör att den är klar nu så ska plocka ur den och hänga och slänga in i torktummlaren och slå igång en maskin med ljustvätt och städa lite efter de. Känns som jag typ pluggar, tvättar och städar jämt. Hehe.

Bokrea på tisdag ÅH jag ser fram i mot det men vet inte om jag kommer ha pengar så jag har råd att köpa böcker. Får se, bokrean är nämligen bland det roligaste jag vet på året. Älskar att handla böcker. Jag köper alltid massor. Såg att dom hade typ yoga för gravida och sånt. NEJ jag är inte gravid men jag älskar såna där böcker vem vet jag kanske blir gravid i framtiden.

Björns kusin åkte in på förlossningen igår. Inget har hänt en precis som förra gången när hon fick Lucas. Då slutade det med akut snitt och verkar som det blir det den här gången också. Får väl se. Jag tror sten hårt på att det blir en flicka, Björn tror också flicka och William säger DET är en pojke. Får väl se vem som har rätt.

(Senare)

Så berättade Björn precis via msn att Nettan (Williams tremänning Lucas Mamma) fått en liten flicka. Vet inte namn eller hur hon föddes, men hon är i alla fall född. Ska gå ner på stan och köpa nått åt henne då. Vet inte vad bara, funderar på ett smycke. Anledningen är att alla köper massor med kläder och smycken och nallar tycker jag själv är lite roligat att ge för det är sånt som barnet kan ha länge. Jag kanske är tråkig på de viset folk kanske önskar sig kläder? Ja vet jag. Ska gå ner när jag hämtat William på dagis i alla fall.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.