Ikväll har jag köpt en stor påse med plockgodis och den ska jag avnjuta och tycka allmänt synd om mig själv ikväll med. Är så förbannat trist när William åker till Björn. Den här dagen är hur som helst jävligt deppig så jag ska bara sitta här med handen i godispåsen och tycka mycket synd om mig själv. FÖR visst för man göra de ibland *s* hehe.

Som sagt William är hos Björn. Egentligen borde jag gå ner och träna nu. Men jag gör det imorgon. Idag vill jag tycka synd om mig själv och de gör jag mest genom att ta ett bad. Äta mina sketna fiskpinnar med pulvermos riva lite morötter och sen efter detta ta ett varmt deppbad önska att jag var en av dom som kunde dricka alkohol ensam eller åt minstående kunde dela en öl med någon i champangglas i badet med massa skum. Fast visst man får plats två i mitt bad men ärligt kan jag säga att jag inte tycker det är lika mysigt att ligga i badet två som att ligga än där i. Det ser mycket skönare ut på film. HAHA, hur som helst jag ska ha deppig ensam fredag och jag ska enbart köra sunkstil i soffan ikväll för de tycker jag att jag förtjänar göra ibland. De ni *hehe*.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: