Jag som trodde jag skulle ha deppfredag igår. Så blev det inte, i stället kom Sofie hit så vi satt och pratade och jag käkade godis, sofie därimot blev mätt efter sin middag. Haha. Fast vi såg på lets dance, snackade om typ 500 kilosmannen/kvinnan och sånt. Var riktigt kul faktiskt. Jag ska snart gå ner på stan och träna lite tänkte jag. Sen MÅSTE jag skicka in en hemtenta ikväll. Kul med två tentor efter varandra gjorde fan en förra helgen ju. Är så fint väder ute idag så det ska bli skönt att gå ner på stan och hem sen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: