Småbarnåren

Skidspelen.

Idag har vi varit på skidspelen. Var riktigt kul men gick hem tidigare en planerat då jag började känna av astman. Bättre att ta det lugnt då känner jag. Jag och Björn hyrde film nu på kvällen, den hete stardust och jag rekomenderar den verkligen. SÅ jävla bra skrattade skit mycket och sen var den spännande också. Jag gillar sånt där fantasy blandat med humor. Inte så konstigt kanske med tanke på att en av mina favorit filmer är the last unicorn och jag älskar sagan om ringen triologin och blev helt frälst i serien Narnia redan som barn. Det är nått speciellt med såna filmer tycker jag, det där att det inte finns på riktigt jag gillar sånt.

Nä jag ska gå och lägga mig nu är så himla trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: