Idag ska jag i väg och jobba vilket känns kul. Börjar klockan nio, sen blir det hem och rå plugga hela kvällen. Snacka snabbt man fick börja då. Jag var dit igår och skrev in mig och idag behövde dom personal. Känns spännande och jag hoppas att det ska bli roligt och intressant faktiskt.

Jag lär uppdatera ikväll en sväng. Förmodligen efter jag känner mig säker på hur jag ska plugga. Lär gå nu.

(Senare)
Jobbat idag då. Var riktigt bra faktiskt, några från ett annat dagis ringde och ville ha mig ons-tors nästa vecka. SKÖNT med pengar. Tjänar 100 kr timmen inte jätte mycket men helt okej ändå. Är väl typ bara de jag skulle säga oroar mig som fan för nätexamationen imorgon. Känns som jag inte alls fattar om jag fattat uppgiften rätt. Har jag fattat rätt så kommer de gå bra (hoppas jag) har jag fattat fel. JA då blir det mindre bra.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: