Gjorde en videoblogg. Hehe. Aldrig gjort innan. De är synd bara att man inte kunde göra den privas så tar bort den ikväll då. Ska snart gå på arbetsintervju och skriva in mig som timmis, de känns spännande. Trodde jag skulle få lönen idag men tydligen får man inte lön förens den 27:de här i Falun. Dagen kommer nog bli lugn annars, ska som sagt på nu så jag inte kommer för sent. Jag ska vara där klockan 13.00 men jag är alltid så där jävla feg så måste vara ute i tid jämt. HAHA

(Senare)
Haha hela dagen har jag haft “anal klåda är vanligare än vad du tror” på hjärnan. Alltså den där reklamen den är så kul. Jag garvar varje gång jag ser den. Snacka om sjuka reklamer dom kommer på alltså. Intervjun gick bra, dom kommer ringa in mig när jag behövs. Annars händer det väldigt lite saker. Kommer ta bort klippet sen tror jag för jag vill inte ha det uppe här så alla kan glo på det i flera dagar sen. Men gör säkert fler videobloggar det här vr rätt kuk faktiskt. Hehe

(Senare)
Hittade en sida där man kunde ladda upp videoklipp gratis så gjorde det där. nackdelen var bara att bloggen blev helt sjuk så fick göra om allt det här igen. Alla kommentarer borta och sånt. Jaja, får se om jag fixar det bättre imorgon så länge får ni se det här klippet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.