Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Fåglar sålda.

Igår fick jag ett anfall igen. Mormor sa till mig idag att det kanske beror på att jag har fåglarna att jag fått två anfall på bara 2 månader. Så jag la ut dom på blocket idag. Det kom ett par från Avesta och hämtade dom. Dom hade en hona hemma hos sig så de känns som dom kommer få det bra där. Jag kom på sen att jag måste ringa dom om en av Eddis favorit saker för den måste med dom sen när dom gör om i buren då Eddi är väldigt beroende av just den saken. Ska ringa om de om någon vecka. Dels för att se hur Eddi och Freddi har det och sen för leksakens skull. Jag hoppas dom ska trivas ihop med den andra fågeln i alla fall.

Annars hostar jag så gott som hela tiden. Är trött och de känns verkligen att man är sjuk. Men jag vill bara att de ska sluta snart.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa